kurumba
Účastník
    Počet příspěvků: 23

Dobrý večer, Strome,
    za vchodovými dveřmi mám el. rozvaděč. Ten vytváří asi 80 procent tohoto problému. Dále měřím něco “nepěkného” díky trubkám – odpady z WC. Něco tam není uzemněno.
    Já nemám žadne LED světla. Mám klasické žárovky. Kabely mám v 80 procentech elektriky v bytě stíněné (pokud se tak jmenují). Probl0m magnetismu je u WC. Tam je to velmi silné. Když jdu ke koupelnovým dveřím, tam je to lepší, ovšem hodnota je stále 1 -1,5 mG. Na WC je to až 4mG. Někdy více. Zajímavé je, že se to v peaku mění. Asi ten el. rozvaděč.
    Je to malý prostor, asi 2m celá koupelna i s WC, takže tam člověk moc nikam neuteče.
    Zkoušela jsem nalepit izolepou stínicí latku, co mi zbyla z podlahy a uzemnit. Nepomohlo. Prý by snad mohlo pomoci, kdybych tam o stěnu, odkud vede ten royvaděč opřela asi 5 a více plechů a uzemnila. No, nevím, jak bych tam pak existovala.. Prý by to ten magnetismus stáhlo. Permalloy je stoprocentní řešení, možná se do tho pustím až skončí jaro. Nevím no, nechce se mi, strašně se mi do toho nechce.
    Co si myslíte o tom, trávit ca 60 min denně v 400 nano Tesla?