Elektrosmog, zdraví, mobil, Wi-Fi, bezdrátové technologie, 5G › Fórum – elektrosmog, zdraví, bezdrátové technologie, EHS › blokování EMF › uzavřené prostory › Y-Shield
Označeno štítky: Y-Shield
- AutorPříspěvky
Martin Novotný
Správce20. 1. 2020 v 7:40Počet příspěvků: 8Vše o EMF-blokujících nátěrech.
kurumba
Účastník20. 1. 2020 v 7:47Počet příspěvků: 23Dobrý den, ráda bych poprosila, pokud něko ma kontakt na lidi, co mají s aplikací nátěrů YSHIELD zkušnosti/ sami aplikovali o kontakt na řemeslníky/zdatné a spolehlivé osoby, které jsou schopny s nátěrem a aplikací uzemňujícich pásek pomoci. Aplikace ve městech Praha a Ostrava. Velice děkuji.
Martin Novotný
Správce18. 2. 2020 v 19:16Počet příspěvků: 8Zkuste ElektroSmog.cz. Zkušenosti s nátěrem má jedna z našich podporovatelek z Prahy – dám jí vědět, že zde tento dotaz je – ozve se Vám.
kurumba
Účastník18. 2. 2020 v 19:19Počet příspěvků: 23diky, ja myslim, uz jsem jim volala. I p. Muselikovi jsem volala. Vse NULA vysledek.
Uz jsem nasla muze, co mi pomuze v PHA…, Ostrava je jiz hotova. Ovsem mam opbavu, ze to nebude postacovat, vse delane narychlo.
DekujiMartin Novotný
Správce18. 2. 2020 v 19:27Počet příspěvků: 8? Jestli jste za práci (a za materiál) zaplatila, proč máte obavu? Předpokládám, že před/po proběhlo i měření nebo ne?
kurumba
Účastník18. 2. 2020 v 20:10Počet příspěvků: 23Mereni neprobehlo. Nebyla jsem u toho. Snad to bude OK.
- AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.