Nová nevládní organizace Evropané za bezpečná připojení bude představena v Evropském parlamentu 7. února 2023 na akci pořádané poslankyní Evropského parlamentu Michèle Rivasi (Zelení/EFA).

V Evropském parlamentu se bude konat pracovní seminář pro poslance Evropského parlamentu, členy Komise a zúčastněné strany, na kterém se budou moci seznámit s činností Evropanů za bezpečná připojení (Europeans for Safe Connections).

Členové nové nevládní organizace představí zásadní upozornění na akci týkající se temných stránek našich moderních bezdrátových telekomunikačních technologií. Proběhne výměna názorů se současnými i bývalými členy Evropského hospodářského a sociálního výboru a Generální ředitelství pro komunikační sítě, obsah a technologie (DG CONNECT).

V pozvánce si prosím přečtěte PROGRAM A PŘEDNÁŠEJÍCÍ:
https://signstop5g.eu/media/pages/mediafiles/brussels_workshop_en.pdf

 

Europeans for Safe Connections (ESC) je koalice evropských organizací, které si uvědomují nepříznivé důsledky moderních komunikačních technologií. Záření bezdrátových technologií poškozuje lidi, faunu i flóru. Současné limity expozice neposkytují dostatečnou ochranu – zejména pro zranitelné osoby (jako jsou děti, těhotné ženy, pacienti, starší lidé), zvířata, opylující hmyz a rostliny.

Hrubý odhad říká, že 25 milionů lidí v Evropě trpí přecitlivělostí na elektrosmog, což je stav související se současnou expozicí elektrosmogu. S 5G a v budoucnu s 6G bude množství připojených elektronických zařízení, antén a satelitů explodovat a s tím i úroveň záření. Kromě toho dojde k neudržitelné spotřebě energie, škodlivé těžbě a znečištění, což ohrozí biologickou rozmanitost a přírodní stanoviště.

Organizace Evropané za bezpečná připojení je iniciátorem evropské občanské iniciativy (EOI) “Stop 5G – Zůstat připojeni, být však chráněni“, která vyzývá EU k přísnější regulaci s cílem chránit životní prostředí před všemi dopady 5G a digitalizace, chránit veškerý život před škodlivými účinky bezdrátového záření a zajistit, aby pokyny pro vystavení záření vypracovali zcela nezávislí vědci s náležitými biomedicínskými a lékařskými znalostmi.

Evropané za bezpečná připojení
Pernille Schriver stop5Geci@protonmail.com
koordinátorka pro
Stop 5G – Zůstat připojeni, být však chráněni www.signstop5g.eu

Evropané za bezpečná připojení - vznikla nová nevládní organizace!

Evropané za bezpečná připojení – vznikla nová nevládní organizace!

Byl pro Vás příspěvek zajímavý?

Prosím, klikněte na hvězdičku pro ohodnocení!

Průměrné hodnocení 5 / 5. Počet hlasů: 1

Zatím nehodnoceno! Buďte první, kdo příspěvek ohodnotí 🙂

Když jste náš příspěvek považovali za zajimavý...

Prosím, sledujte nás na sociálních médiích!

Vaše hodnocení nás vede k zamyšlení: Co bychom mohli zlepšit?

Prosím, pomozte nám vylepšit tento příspěvek!

Jak můžeme vylepšit tento příspěvek? Budeme rádi za podnětné připomínky a uvedení kontaktního emailu, abychom se Vám mohli ozvat.